dijous, 25 d’abril del 2013

Festa dels avis

Ahir dimecres, vam celebrar la Festa dels Avis a la Fundació Emma, amb els més grans de la llar d'infants. Ens van venir a buscar els avis, i tots junts vam anar cap a la residència. Allà als jardins vam poder escoltar 3 contes, per part dels avis. En acabat, els infants també van explicar 2 contes i van cantar cançons. Va ser una festa molt i molt entranyable! Moltes gràcies a totes les persones que la vàreu fer possible!


dilluns, 22 d’abril del 2013

Jocs de cucanya...

Avui ens ha visitat l'àvia Resu,l'àvia de l'Aina Terrades. Ens ha ensenyat JOCS DE CUCANYA al pati: danses, estirar la corda, arrencar cebes,... Els nens s'ho han passat pipa i l'àvia encara més!

dijous, 18 d’abril del 2013

COUNTRY

Avui dijous han vingut 5 avis a ballar country, ha sigut molt divertit, han ballat molt i molt bé i els infant han quedat bocavadats dels avis tan marxosos que tenen. Avui han triomfat!

dimarts, 16 d’abril del 2013

...ens visita l'àvia Margarita...

Avui dimarts ha vingut l'àvia d'en Marc Camprubí i ens ha cantat cançons que li cantaven a ella quan era petita i ha explicat un conte que havia escrit ella, un èxit!!!

dijous, 11 d’abril del 2013

Visita de la primera àvia...

Avui ha vingut l'avia Maria (àvia de la Júlia Regué) i ens ha explicat contes. Nosaltres li hem cantat cançons. Ens ha agradat molt!

dimarts, 9 d’abril del 2013

OUS DE PASQUA

El divendres passat ens va visitar la Jana, la mare de l'Oskar i ens va explicar la tradició de pintar els ous de Pasqua a Alemania. També va col.laborar a l'activitat la Daniela (de Romania), la mare d'en Denis i la Sofia.
Els més grans van portar un ou dur de casa i el van pintar.